Kahvenizi içtiniz ama falınıza bakacak kimse yok mu? Kaave Falı ile fal baktırmak çok kolay! 


Aşağıdaki adımları takip ederek kahve falınıza kolayca baktırabilirsiniz.


- Uygulama açıldığında karşınıza gelen ana ekranın sağ üst köşesindeki + işaretine dokunarak fal gönderme ekranına geçiniz.






- Fal gönderme ekranının üstünde bulunan üç adet fotoğraf simgesine sırayla dokunarak iki adet fincan ve bir adet tabak fotoğrafınızı yükleyiniz. Yeni fotoğraf çekerek gönderebilir veya fotoğraf albümünüze daha önce kaydetmiş olduğunuz fotoğraflardan seçebilirsiniz. 


Fotoğraf albümünüze uygulama içinden ulaşamıyorsanız telefon ayarlarınızda Gizlilik/Fotoğraflar adımından Kaave Falı uygulamasına fotoğraflara erişim hakkı vermeniz gerekebilir.


Fallarınızın doğru yorumlanabilmesi için yüklediğiniz fincan ve tabak fotoğraflarında kahve telvelerinin görünür olmasına dikkat ediniz. Beyaz bir fincan fal yorumu için her zaman daha uygundur.






- Fotoğrafların altında bulunan isim, doğum tarihi, cinsiyet ve ilişki durumu alanlarına dokunarak bilgilerinizi giriniz. Falınızın doğru yorumlanabilmesi için bu bilgilerin doğru girilmesi önemlidir.


- Ekranın altındaki "Yorumcu Seç" butonuna dokunarak yorumcu seçme ekranına geçiniz. Eğer ilk defa fal isteği gönderiyorsanız kullanım sözleşmemizi okuyarak onaylamanız gerekebilir.


- Yorumcu seçme ekranında falınızı yorumlamasını istediğiniz Falcı Bacı ve arkadaşlarından birini seçerek ekranın altındaki "Gönder" butonuna basmanız yeterli! Falınız en fazla 10 dakika içerisinde yorumlanarak cep telefonunuza gönderilecek. 





İyi eğlenceler!